langsomme samtaler
Læsetid: 1 min.

Matt Huber: Klimakamp er klassekamp

Klimabevægelsen er alt for præget af veluddannede liberale, som tror på, at videnskaben er vejen frem, og at vores forbrugskultur er problemet. Det forklarer forfatter og professor, Matt Huber, i denne langsomme samtale
Klimabevægelsen er alt for præget af veluddannede liberale, som tror på, at videnskaben er vejen frem, og at vores forbrugskultur er problemet. Det forklarer forfatter og professor, Matt Huber, i denne langsomme samtale

Jesse Jacob

Udland
9. november 2022

Vi skal i stedet for at kritisere det individuelle forbrug fokusere kritikken på produktionen, anfører den amerikanske forfatter og professor ved Syracuse University, Matt Huber, og vi skal forstå, at klimakampen også er en kamp om magt og ressourcer, som kun kan vindes gennem en alliance med arbejderklassen.

 

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Prøv en måned gratis.

Klik her

Allerede abonnent? Log ind her