Har du to minutter til at teste din klimaviden? Seks spørgsmål om COP og køer

Velkommen til Informations månedlige klimastikprøve, hvor du lynhurtigt kan teste, om du har fulgt med i novembers største klimabegivenheder
Velkommen til Informations månedlige klimastikprøve, hvor du lynhurtigt kan teste, om du har fulgt med i novembers største klimabegivenheder

Frederik Danielsen

Udland
25. november 2022

Fik du læst det hele?

Og fangede du alle pointerne?

Det kan du heldigvis teste, da vi har lavet en månedsquiz til dig, hvor vi stiller seks skarpe spørgsmål om emner, du har kunnet læse i vores klimaartikler i november måned.

Så værs’go, prøv quizzen, og se, hvor godt du har fulgt med i vores klimadækning.

Informations klimaquiz

Følger du med i klimaets op- og nedture? Det kan du lynhurtigt teste her i Informations månedlige klimastikprøve

Seneste artikler

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Få ubegrænset adgang med et digitalt abonnement.
Prøv en måned gratis.

Prøv nu

Er du abonnent? Log ind her

Jesper Johannsen

"Vi danskere forbruger helt enormt, og derfor snyder vores klimaregnskab. Her tæller vi nemlig kun de udledninger af drivhusgasser med, som finder sted i Danmark"

Super. Takket være Fleggaard's og grænsehandlen kan Danmark holde sit CO2 udslip nede. Når der kommer CO2 afgift på kød og mælk vil Danmark således nedsætte sit CO2 udslip med mange mange procenter. Og hos Fleggaard kan de glæde sig over en markant stigende omsætning. Og tyskerne bliver pisse surrer. For nu skal de slæbe danskernes CO2 udslip med på kød og mælk oven i det andet med øl, vin, sodavand og slik.