USA
Læsetid: 4 min.

Sagen om Bidens håndtering af fortrolige dokumenter bliver værre: »Komplet hykler«

For tredje gang er der fundet fortrolige dokumenter, som Joe Biden tilsyneladende i strid med reglerne har taget med sig, da han trådte af som vicepræsident i 2017. En pinlig sag for Biden, og en gave til republikanerne
Det står lysende klart, at sagen om den amerikanske præsident, Joe Bidens, håndtering af fortrolige dokumenterer er politisk prekær for ham.

Det står lysende klart, at sagen om den amerikanske præsident, Joe Bidens, håndtering af fortrolige dokumenterer er politisk prekær for ham.

Kevin Lamarque/Reuters/Ritzau Scanpix

Udland
16. januar 2023
LYT ARTIKLEN
Vil du lytte til artiklen?
Prøv Information gratis i en måned og få fuld digital adgang
Kan du lide at lytte? Find vores seneste lydartikler her

Den pinlige sag om Joe Bidens håndtering af fortrolige dokumenter fortsætter. Nu er en tredje stak papirer dukket op, denne gang i præsidentens garage i Delaware.

Det har Bidens advokater oplyst til det amerikanske justitsministerium. Det står endnu ikke klart, hvad dokumenterne indeholder. Blot at der er tale om materiale fra Bidens tid som vicepræsident, som han – eller andre – har taget med sig fra Det Hvide Hus, da Obama-regeringen rykkede ud i begyndelsen af 2017. Biden selv har erklæret, at han ikke aner det, men ifølge medierne skulle det blandt andet dreje sig om sikkerhedsbriefinger om Storbritannien, Ukraine og Iran.

Da offentligheden i begyndelsen af sidste uge fik kendskab til det første bundt fortrolige dokumenter, der den 2. november blev fundet i et arkiv på Bidens gamle kontor hos tænketanken The Penn Biden Center for Diplomacy and Global Engagement, sagde præsidenten, at han havde været »overrasket« og forsikrede i øvrigt amerikanerne om, at han tager håndteringen af den slags materiale »alvorligt«.

 

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Prøv en måned gratis.

Klik her

Allerede abonnent? Log ind her

Jesper Johannsen

Det er næppe Binden selv, som har pakket vicepræsidentkontoret i papkasser og kørt dem fra Washington D. C. og stablet dem i sin garage. Måske de amerikanske myndigheder skulle kikke efter i garagerne hos alle forhenværende præsidenter og vise præsidenter m.v., hvad der alt er pakket ned.

erik jensen, Claus Nielsen og Hans Christian Jørgensen anbefalede denne kommentar
Jan S. Jensen

Trump var en løgner. Så hvem kunne demokraterne finde, der kunne slå ham. Biden! Deres eget partis største løgner.

I 1988, første gang Biden stillede op til det amerikanske præsidentvalg, blev der spurgt til hans akademiske evner. Alt hvad han svarer på denne youtube-snas er løgn. Og det var selvfølgelig slut på Bidens kampagne.
https://youtu.be/D1j0FS0Z6ho

Gudhjælpemig samme år blev han taget i at plagiere Kennedy og britiske Kinnock. Her.
https://youtu.be/fmuAB5MqP0Y

Så ingen overraskelse her hvor alle vader rundt i bunker af klassificerede dokumenter. Og hvad angår de seksuelle krænkelser? Begge især unge Trump og unge Biden havde hånende og bedrevidende personligheder(se klippene). Og lyve det kan de nærmest på kommando.

Danny Hedegaard

Der er behov for et generationsskifte i amerikansk politik i begge partier.
Hvor de gamle træder tilbage, og giver plads i stedet til yngre kræfter.

Hold op med at klamre jer til magten, og stille op til genvalg i en alder hvor I burde være trådt tilbage for længst.

Der er andre roller at spille for aldrende top politikere, end at de selv skal besætte magtstillinger.

De kan fungere med råd og sparrring efter at de er trådt tilbage, uden at de behøver at vinke helt farvel til politik som gamle menneske.
De har en erfaring som kan komme deres afløsere til gode, ved at de lytter til dem.

Venlig hilsen
Danny Hedegaard

Lars B. Jensen

USA er et korrupt samfund hvor begge fløje lyver, lyder det bekendt?