GPT-4
Læsetid: 5 min.

Ny version af berømt chatbot vækker opsigt

I tirsdags lancerede firmaet bag den berømte chatbot ChatGPT sin nyeste og mere menneskelige model, GPT-4. Læser man rapporten bag, kan perspektiverne virke skræmmende. Men det er faktisk godt, vi har den, siger AI-forsker
I tirsdags lancerede firmaet bag den berømte chatbot ChatGPT sin nyeste og mere menneskelige model, GPT-4. Læser man rapporten bag, kan perspektiverne virke skræmmende. Men det er faktisk godt, vi har den, siger AI-forsker
Udland
18. marts 2023

En mand tegner en hjemmeside på en serviet, tager et billede og lægger det ind i en af de nyeste AI-teknologier GPT-4. Hurtigt efter har chatbotten lavet hele hjemmesiden til ham med dertilhørende kode.

I december trak GPT-4’s forgænger overskrifter verden over. Det skete, da virksomheden bag, OpenAI, lancerede chatrobotten ChatGPT. Robotten var den mest sofistikerede, offentligheden hidtil havde haft adgang til, og den vakte debat verden over på grund af dens evner inden for automatisering af erhverv, eksamenssnyd og desinformation.

 

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Prøv en måned gratis.

Klik her

Allerede abonnent? Log ind her