SERIEFOLK

Shhh – ikke et ord til læreren om blodet i dine underbukser!

Velkommen til FOLK, Informations daglige sladderspalte, hvor ingen er for høj, og ingen er lav nok til at flyve under radaren
Velkommen til FOLK, Informations daglige sladderspalte, hvor ingen er for høj, og ingen er lav nok til at flyve under radaren
Udland
21. marts 2023
  • Stan McClain I. Og nu rask afsted til solskinsstaten Florida. Republikaneren Stan McClain vil ifølge Ritzau forbyde skoleundervisning i kvindens menstruationscyklus før 6. klasse. Forslaget betyder, at undervisning eller bare snak om menstruation skal holdes helt ude af de yngre klasser.
  • Ashley Gantt. Demokraten Ashley Gantt er forarget: »Forestil jer en lille pige i 4. klasse, som går på toilettet og finder blod i sine underbukser og tror, at hun er døende. Og hendes lærer må ikke engang fortælle hende, at det er en del af livet,« siger hun i en video på Instagram.
  • Stan McClain II. Demokraten har spurgt Stan McClain hvordan det skal forstås. Hvis piger oplever deres menstruation i 4. eller 5. klasse, vil forslaget så forhindre dem i at have samtaler om det, fordi de er i lavere end 6. klasse? Ifølge Ritzau kom svaret prompte fra McClain: Det ville det.
 

Vores abonnenter kalder os kritisk,
seriøs og troværdig.

Prøv en måned gratis.

Klik her

Allerede abonnent? Log ind her