Leder

Hvad end man mener om Boris, må et privat skænderi ikke koste ham premierministerposten

Et skænderi i en privat lejlighed, som politiet endda har afvist at grave i, er en privat sag, og det er tankevækkende, så meget venstresnoede The Guardian-læsere, der normalt tordner imod boulevardpressen, kan lappe det hele i sig. Alligevel er det ikke uden ironi, at det netop er Boris Johnson, det hele går ud over
Man kan mene meget om politikeren Boris Jonson, men hvis det netop er denne affære, der koster ham posten som premierminister, vil det være både absurd og skandaløst.

Man kan mene meget om politikeren Boris Jonson, men hvis det netop er denne affære, der koster ham posten som premierminister, vil det være både absurd og skandaløst.

Hannah McKay

26. juni 2019

Fredag aften ramte Boris Johnsons sejrssikre sejlads imod posten som både formand for de konservative og Storbritanniens næste premierminister en mærkværdig forhindring:

En nabo på vej ned efter takeaway spidsede ører, greb sin mobiltelefon og optog et højlydt skænderi mellem BoJo og kæresten, som kunne høres ud fra hendes private lejlighed på første sal. Råbte og skreg, gjorde de. Og smadrede tallerkner. Naboen ringede til politiet, som hurtigt ankom, men blot konstaterede, at alt var okay, i hvert fald ikke noget alvorligt. Og så kunne det hele jo være sluttet der.

Men naboen, som er erklæret Brexit-modstander og udmærket genkendte Boris Johnson, sendte fluks sine optagelser og sine noter med politiets nummerplader til Remain-avisen The Guardian, som straks smed den spejderdrengsuniform, avisen almindeligvis iklæder sig i forhold til privatlivsbekyttelse, og bragte hele den saftige sladderbøf på forsiden.

 

Få overblik og analyser af vor tids største og vigtigste begivenheder.
Prøv en måned gratis.

Klik her

Allerede abonnent? Log ind her

Anbefalinger

  • Torben Lindegaard
Torben Lindegaard anbefalede denne artikel

Kommentarer

Torben Lindegaard

@Christian Bennike

Det er også irrelevant om Boris Johnson har fire, fem eller seks børn.

Det er The Guardian, der kommer ringest ud af hele denne suppedas.
Den emsige nabo handler selvfølgelig forkasteligt ved at videregive oplysningerne til avisen - for slet ikke at tale om lydoptagelsen !!

Men The Guardian må aldrig i livet bringe den slags sladder oplysninger om en politisk modstander.

Boris Johnson´s skænderi med sin kæreste er ganske uinteressant, - bortset fra det kan sælge aviser.

Det er mere interessant, hvad Boris Johnson egentlig vil gøre ved de enorme problemer i Nordirland, når han, som han siger, vil trække Storbritannien ud af EU den 31. oktober - med eller uden aftale med EU. - For det har han helt nægtet at tale om.

Det er helt klart ham der skal sikre unionens undergang. Skotland må blive selvstændigt som konsekvens af konservative englænderes ligegyldighed overfor alt og alle. Nationen er i ynkelig forfatning og kan ikke engang brødføde sig selv.