Leder

Det er ikke kun Kina, der har svigtet verden i afdækningen af COVID-19’s oprindelse

Da Trump i april 2020 først hævdede, at coronavirussen var undsluppet fra et laboratorium i Wuhan i Kina, blev teorien affejet af både forskere og medier. Et år senere foreligger der stadig kun indicier, men Kinas coverup, amerikanske interesser i laboratoriet og mediernes svigt har givet teorien nyt liv
Den 26. maj bebudede præsident Joe Biden, at han havde givet efterretningstjenesternes tre måneder til at undersøge teorien om at coronavirus var undsluppet fra et laboratorium i Wuhan.

Den 26. maj bebudede præsident Joe Biden, at han havde givet efterretningstjenesternes tre måneder til at undersøge teorien om at coronavirus var undsluppet fra et laboratorium i Wuhan.

Stefani Reynolds

Udland
7. juni 2021

For over et år siden – den 30. april 2020 – bedyrede daværende præsident Donald Trump under en af sine daglige COVID-briefinger fra Det Hvide Hus, at han var blevet forevist beviser på, at coronavirussen udsprang fra laboratoriet Wuhan Institute of Virology i Kina.

»Vi har folk, der tjekker det intenst. Forskere, efterretningsfolk og andre. Vi vil putte alle oplysningerne sammen og i sidste instans finde et godt svar,« sagde Trump, der afviste at karakterisere de beviser, han skulle have set.

Præsidentens udtalelse blev ikke taget for gode varer af amerikanske medier. Tværtimod blev den stemplet som en konspirationsteori, hvilket næppe kan undre.

 

Få overblik og analyser af vor tids største og vigtigste begivenheder.
Prøv en måned gratis.

Klik her

Allerede abonnent? Log ind her

De har ikke fundet flagermus med corona, en anden ting er, at flagermus har svært ved, at modtage denne virus i følge Rand Paul.
Lad os håbe, at når sars 3 kommer, at det så udspringer frs en bjerg ged i Frankrig, kinesiske flagermus har stået model til meget.

Rand Paul er tilknyttet "Tea Party" bevægelsen, og politiker i Amerika, og så er han øjenlæge, så hans speciale er ikke virus af hverken den ene eller anden art.

Jeg går ikke op i om Rand Paul er sort hvid, hetero, om han har problemer i privatlivet om han er specislist i pcr test, jeg går op i hvor demokratiet er på vej hen.